NOI SUNTEM IDEALCM

Înțelegem importanța inovației și calității

Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul managementului construcțiilor. Viziunea noastră a fost să oferim proiecte de mare valoare pentru clienții noștri, cu accent pe comunicare și atenție la detalii.

Începând de la proiect și execuție, până la recepție, noi oferim soluții eficiente pentru toate etapele proiectului, micșorându-se astfel costurile generale ale proiectului dumneavoastră pentru construcția unei case.

În vederea realizării oricărui tip de proiect, respectând standardele de proiectare și construcție, precum și termenele de execuție, am creat o echipă de specialiști gata să răspundă oricărei provocări în ceea ce privește construcția unui bloc sau a unei case.
Oferim cu plăcere clienților orice informație pe care o solicită și venim cu recomandări pentru a realiza o lucrare chiar mai bună decât așteptările inițiale ale acestora.

image
TEHNOLOGIILE NOASTRE

Construcții la cele mai înalte standarde

Combinând soluții inovatoare cu automatizări și tehnologii ușor de utilizat, Ideal CM este partenerul tău de încredere pentru orice tip de construcție.

Șape
Mecanizate

Șapa are rolul de a egaliza o suprafață interioară sau exterioară, ea fiind folosită ca suport final pentru pardoseală.

Instalații
Electrice

Proiectarea, execuţia, precum şi întreţinerea instalaţiilor electrice se fac în conformitate cu standardele şi normativele în vigoare.

Tencuială
Mecanizată

Tencuiala mecanizată se aplică pe orice strat suport atât la interior cât și la exterior, pe orice tip de suprafață.

Instalații
Sanitare

Efectuăm lucrări de modernizare a oricărui tip de instalație sanitară, atât pentru instalații interioare, cât și pentru instalații exterioare.

Zugrăveli
Mecanizate

Zugrăveala mecanizată înlocuiește cu succes rola, pensula, bidineaua, oferind un control mai bun al lucrării.

Instalații
Termice

Suntem specializați și în tehnologii moderne, cum ar fi încălzirea în pardoseală și pompele de căldură (aer-aer, aer-apă sau geotermale).

Cum sa ne contactezi?

Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le împărtășiți, trimiteți un mesaj. Pentru ceva mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.

Locația noastră

Sector 2, București
Localizare pe hartă

Telefon

Email

contact@constructii-idealcm.ro
Click pentru a trimite email

Formular de contact

După ce primim informațiile de la tine, vom discuta telefonic toate detaliile proiectului.