Managementul proiectelor în construcții

Înainte de realizarea oricărui tip de proiect (construcție bloc-casă, amenajări interioare si exterioare, renovări) este bine să adunați cât mai multe informații din domeniul respectiv pentru a lua cea mai bună decizie.

De aceea vă invităm să ne vizitați la sediul nostru, unde, împreună cu specialiștii noștri în domeniu, vom încerca să vă ajutăm în luarea celei mai bune decizii.

Prin managementul proiectelor în construcții se întelege efectuarea unor investigații care cuprind toate etapele, începând de la proiectare, executie și până la receptia lucrării.

Proiectarea tehnică

Ce este proiectarea tehnică?

Aceasta este prima etapă a unui proiect de construcție și, odată finalizată, semnalează începutul procesului de licitare. În acest stadiu, un arhitect sau un inginer apreciază mai întâi fezabilitatea proiectului pe baza regulamentelor și codurilor clădirii, precum și numărul de camere, dimensiunea clădirii și spațiul necesar. Apoi creează schițe schematice sau planse desenate, facand o cercetare a tipului de echipamente și materiale necesare și costul lor.

Pre-Construcție și Planificare

Planificarea proiectului

Echipa noastră efectuează un examen la fața locului, testează solul și identifică eventualele situații neașteptate, cum ar fi constrângerile legate de mediu. Pot participa la acest pas reprezentanți ai clientului, proiectantului, constructorului și, dacă este posibil ai furnizorilor de materiale și servicii.

Supervizare și coordonare

Project Management

Echipa noastră de project management furnizează leadership-ului proiectului și pun accent pe programul de construcție. Ele asigură comunicarea efectivă cu participanții la proiect, asigură monitorizarea lucrărilor si activităților urmărind progresul, facilitează coordonarea, supervizează documentația proiectului și urmăresc detaliile și problemele până când rezolvă problema. Acest lucru maximizează valoarea pe care o primesc clienții pentru bugetul de construcție.

Cum sa ne contactezi?

Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le împărtășiți, trimiteți un mesaj. Pentru ceva mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.

Locația noastră

Sector 2, București
Localizare pe hartă

Telefon

Email

contact@constructii-idealcm.ro
Click pentru a trimite email

Formular de contact

După ce primim informațiile de la tine, vom discuta telefonic toate detaliile proiectului.