Servicii de proiectare construcții

Un proiect corect realizat are ca rezultat o execuție mai ușoară și precisă, cu costuri scăzute și termen de execuție realistic.

De aceea vă invităm să ne vizitați la sediu, unde, împreună cu specialiștii nostri în domeniu, vom încerca să vă ajutăm în luarea celei mai bune decizii.

Proiecte de execuţie pentru construcţii civile şi industriale, pentru următoarele specialităţi: arhitectură, restaurare, structura de rezistenţă, instalaţii electrice, curenţi slabi, termice, ventilaţii, sanitare şi de incendiu.

Proiectele se pot întocmi la fazele cerute prin lege C.U. (documentaţie pentru obţinere certificat de urbanism), S.F. (studiu de fezabilitate, antemăsurători), D.T.A.C. (documentaţie tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie), P.T. (proiect tehnic), D.E. (detalii de execuţie), documentaţie economică (devize).

Calitatea arhitecturală şi tehnică

Flexibilitatea în soluţii arhitecturale

Adaptarea la cerinţele clientului

Alocarea inteligentă a resurselor

Implementarea tehnologiilor noi

Personalizarea fiecarui proiect

Cum sa ne contactezi?

Dacă aveți întrebări sau idei pe care doriți să le împărtășiți, trimiteți un mesaj. Pentru ceva mai specific, vă rugăm să utilizați una dintre adresele enumerate mai jos.

Locația noastră

Sector 2, București
Localizare pe hartă

Telefon

Email

contact@constructii-idealcm.ro
Click pentru a trimite email

Formular de contact

După ce primim informațiile de la tine, vom discuta telefonic toate detaliile proiectului.